Kecskesajt.blog

Egy kezdő kecskesajtkészítő élményei

Utolsó kommentek

  • spotty: Imádom a sajtokat. Egy kis borral este..Nyámi. Persze nem mindegy, hogy milyen borról van szó. Érd... (2011.12.22. 14:54) Így kezdtem sajtot gyártani
  • gusztika1: @yuyudo: köszönöm a segítséget.kipróbálom.Üdv. (2010.06.25. 15:13) Gidaáradat
  • yuyudo: Szép Napot ! Sajtgyártással próbálkozom én is, kezdő kecsketartóként. Sok helyen azt olvasom, hog... (2010.06.24. 11:22) Gidaáradat
  • gusztika1: Üdvözletem minden kecske barátnak! Kérnék egy kis segítséget,kezdő kecsketartók vagyunk.Majd rögtö... (2010.06.23. 11:41) Gidaáradat
  • riszta: Én is hasonló jókat kívánok! Most regisztráltam, de bárhogy is keresem, nem találok újabb bejegyz... (2010.01.24. 21:30) BÚÉK!
  • szöszkehölgy: Ez tök olyan, mint a Állatkertben az állatsimogató. :) (2009.11.26. 13:51) Gidaáradat
  • accipiter: Nagyon aranyosak. meek meekk. (2009.09.19. 09:58) Gidaáradat
  • GourmandLizard: Nagyon édesek a kis kecsék-Gratulálok hozzájuk:) MGL (2009.02.05. 17:07) Videók
  • DAttila: @Breki77: Mondhatnám azt is, hogy változó korban voltam :-) Fókuszálnom kellett. Ha körülnézel mi ... (2009.01.23. 09:55) Parlamentáris kecskesajt
  • DAttila: @Breki77: Feltételezésem, h az oltóval van a gond. Oltó sok féle van a piacon különböző alapanyagb... (2009.01.23. 09:51) Választottunk
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc
free counters

Naptár

november 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Feedek

Finn találóskérdés

2007.08.13. 22:37 | DAttila | 3 komment

Címkék: recept kecskesajt kuorrutettu pihvi vuohenjuusto

Na, aki ezt a kaját kitalálja, annak lefordítom magyarra!

Vuohenjuustolla kuorrutetut pihvit


Nosta pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Pyyhi pihvien pinta kuivaksi ja nuiji kevyesti kämmenellä. Paista pihvit kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin noin 20 sekuntia. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla. Nosta uunivuokaan ja peitä kelmulla. Siirrä jääkaappiin odottamaan seuraavaan päivään.

Nosta lihat puolta tuntia ennen tarjoilua huoneenlämpöön. Sivele pintaan sinappia ja leikkaa pihvien pinnalle vuohenjuustokiekot. Kypsennä ja kuorruta uunissa 225 asteissa 8-12 minuuttia. Lihalämpömittarilla voit varmistaa pihvien kypsyysasteen. Pihvi on sisältä mehukkaan puolikypsä 60-62 asteessa ja täysin kypsä noin 72 asteessa. Tarjoile kevyesti höyrytettyjen kasvisten, viinikastikkeen ja peruna-sellerikakun kanssa.

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskesajt.blog.hu/api/trackback/id/tr43139338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avicenna · http://temporary.blog.hu 2007.08.15. 12:39:28

Valami pudingos főnyeremény??

DAttila · kecskesajt.blog.hu 2007.08.15. 21:12:33

:)) Megtehetem a pudingot főnyereménynek, de lehet h kecskesajt lesz az.

Nagy Tibor 2007.08.21. 16:04:15

Rénszarvasbélszín sajtszufléval /esetleg sajtos-burgonya rösztivel/
áfonyamártással

Üdvözlettel:Titi
süti beállítások módosítása